U.K.K

Usein kysytys kysymykset.


TAIDE

MILLÄ PIIRRÄT KUVASI?

Käytän piirtäessäni laitteita Apple Ipad pro 2018 11" sekä Apple pencil 2.Ohjelmanani käytän Procreate sovellusta.

MIKÄ MOTIVOI SINUA TEKEMÄÄN TAIDETTASI?

Motivaationani toimii ajatus siitä, että piirtämisen avulla pystyn sekä purkamaan ajatuksiani, että antamaan yleisölleni heijastelupintaa omien ajatustensa sekä ongelmiensa kohtaamiseen. Eläin/kauhu/surrealismiaiheisiin töihin minua motivoi se, että mielestäni jokaisen tulisi piirtää juuri sitä mitä haluaa, ja pyrkiä tekemään omasta intohimostaan se "oma juttunsa".

KETKÄ IHMISET/MITKÄ ASIAT INSPIROIVAT SINUA?

Vahvoja taiteellisia inspiraattoreitani ovat mm. Disneyn vanhat klassikot sekä Studio Ghiblin animaatioelokuvat. Instagramissa minulla on monia taiteilijainspiraattoreita, kuten esimerkiksi Katariina Salomaa (@mischievous.dog) sekä Jessica Cioffi (@loputyn).

MIKSI PIIRRÄT SUSIA JA LAMPAITA?

Kuvieni eläinaiheet eivät ole merkitykseltään täysin lukkoon lyötyjä. Useimmiten kuitenkin lammas, tai lammasnaamari, edustaa kuvissani hyvää käytöstä, ujoutta, tunteiden salaamista sekä äärimmäistä kiltteyttä. Susi sen sijaan edustaa voimaa, rohkeutta, vahvaa tunteiden ilmaisua ja henkisesti paljaana olemista.


YHTEYDENOTTO

MIKSI ET VASTAA VIESTIINI?

Olen pahoillani mielipahastasi sekä kiitän kärsivällisyydestäsi. En todennäköisesti ole vastannut viestiisi, koska en yksinkertaisesti ole ehtinyt tai siksi, etten ole pitänyt viestiäsi kiireellisenä vastata. Varsinkin Instargamin puolella saan joka päivä kymmeniä viestejä, enkä ikävä kyllä ehdi käymään niitä läpi siinä ajassa kuin tahtoisin.

Vaikka en vastaa viestiisi heti, pyrin kuitenkin lukemaan jokaisen viestin tai kommentin jonka saan, ja arvostan jokaista kaunista sanaanne! Olen tuestanne enemmän kiitollinen kuin osaan sanoa.

Jos sinulla on minulle tärkeää asiaa johon haluat vastauksen nopeasti, suosittelen ottamaan yhteyttä tämän kotisivuni kautta! 

TAITEEN KÄYTTÖ

SAANKO KÄYTTÄÄ KUVAASI TATUOINNISSANI?

Saat, kunhan olet ostanut minulta Tatuointilipun. Ostaessasi lipun sitoudut noudattamaan määrittelemiäni kuvan käytön ehtoja. Ostettuasi lipun sinulla on lupani käyttää kuvitustani tatuointisi aiheena. 

SAANKO KÄYTTÄÄ KUVAASI KÄYTTÄJÄKUVAKKEENA?

Saat, kunhan mainitset ja linkität minut kuvan alkuperäiseksi tekijäksi. Maininnan ja linkityksen tulee näkyä esimerkiksi esittelyssäsi tai Instagramisi elämänkerta-osiossa.

SAANKO OTTAA MALLIA KUVITUKSESTASI?

Saat ottaa kuvituksestani mallia. Muista kuitenkin mainita ja linkittää minut alkuperäiseksi taiteilijaksi.

JOS NÄEN JONKUN VARASTAVAN KUVITUKSIASI, TAHDOTKO SIITÄ TIEDON?

Kyllä, ja olen hyvin kiitollinen jakamastasi tiedosta! Internetissä kuvien leviämisen estäminen tuntuu liki mahdottomalta. Itse kuitenkin kunnioitan taiteilijoiden oikeuksia, ja toivon, että minunkin kuvituksiani kohdellaan tekijänoikeuksia kunnioittaen.


TYÖTARJOUKSET/PYYNNÖT

VOITKO ANTAA KUVASI ALKUPERÄISEN TIEDOSTON MINULLE?

En valitettavasti. Ehkäistäkseni kuvien väärinkäyttöä, tai leviämistä vääriin käsiin, en luovuta alkuperäisiä tiedostoja kenellekkään.

VOITKO OPETTAA MINUA PIIRTÄMÄÄN?

Vaikka haluaisinkin olla avuksi, valitettavasti minulla ei ole aikaa opettaa piirtämistä yksityisesti.

VOITKO PIIRTÄÄ MINULLE?

Maksullisesti, kyllä! Mikäli kalenterissani on tilaa, otan mielelläni vastaan uusia työtarjouksia. Otathan suoran yhteyden sähkäpostiini info@essivalimaki.com.

MISTÄ LÖYDÄN TILAUSTYÖHINTASI?

Kerron tilaustyöhinnat yksityisesti, kun lähetät minulle tilaustyökyselyn. Tämä siksi, että minun on arvioitava jokaisen työn hinta erikseen, riippuen halutun kuvan koosta, yksityiskohdista, käyttötarkoituksesta ym.